suomeksi | in English | på svenska |

Tervetuloa tekemään avustushakemus Jane ja Aatos Erkon säätiölle


Jane ja Aatos Erkon säätiö ottaa vastaan avustushakemuksia vuoden jokaisena päivänä, erillisiä hakuaikoja ei ole.

Avustuksista päättää säätiön hallitus, joka kokoontuu neljästi vuodessa maalis-, touko-, syys- ja joulukuussa. Tarkat päivämäärät eivät ole julkisia. Kokouksissa käsiteltävien hakemusten määrä vaihtelee, eikä säätiö takaa, että hakemus käsitellään tietyssä kokouksessa. Hakemuksen keskimääräinen käsittelyaika on 4–6 kuukautta. Säätiö ei tarjoa hakemusten käsittelyyn liittyen väliaikatietoja.

Tieteen alojen hakemuksista säätiön hallituksen maalis- ja syyskuun kokouksissa käsitellään lääketieteen hakemuksia. Touko- ja joulukuun kokouksissa käsitellään tekniikan alojen hakemuksia. Kulttuurin, taiteen ja muiden alojen hakemuksia käsitellään kaikissa kokouksissa.

Hakijat saavat tiedon päätöksestä pian sen kokouksen jälkeen, missä hakemus on käsitelty. Kielteiset avustuspäätökset toimitetaan sähköpostitse ja myönteiset avustuspäätökset myöntökirjeellä postitse. Myönteiset avustuspäätökset julkaistaan myös Jane ja Aatos Erkon säätiön verkkosivuilla, minkä jälkeen myöntöpäätös on julkinen ja vapaasti avustuksensaajan tiedotettavissa omille kohderyhmilleen.

Verkkopalveluun kirjaudutaan hakijan verkkopankkitunnuksilla. Hakemukseen palattaessa on käytettävä samaa kirjautumistapaa kuin ensimmäisellä kerralla. Huom! Muualla kuin Suomessa asuvat tai toimivat hakijat, joilla ei ole käytettävissä suomalaisia verkkopankkitunnuksia, kirjautuvat palveluun luomalla käyttäjätunnukset.

Ennen hakemuksen täyttämistä hakijan tulee tutustua huolellisesti säätiön yleisiin hakuohjeisiin.

Tekninen tuki ongelmatilanteissa: hakemustuki@datalink.fi

Lue lisää tietosuojastaValitkaa kirjautumistapa


Kirjaudu sisään
 
 
Luo uusi käyttäjä
Salasana unohtunut?